Nyheder..
 

 
 

 

14. september - levering af ny bil: vogn 11

Vi har udvidet vognparken med en bil mere. Det er en 2½ år gl. Volvo FM 12. Den har 4 aksler samt hejselad. Vi skal bruge den på Fårevejle Genbrugsstation samt til glatførebekæmpelse på Skovvejen. Klik her for at se mere

18. maj - samarbejde om glatføreentreprise på rute 23, Skovvejen

Vi har sammen med Vognmand Olaf Jensen A/S, Sandby, vundet glatføreentreprisen på rute 23, Skovvejen for Vejdirektoratet. Olaf Jensen A/S er hovedentreprenør på opgaven med 4 biler med plove. Vi stiller med en bil til kørsel med salter og plov. Ruten går fra Kalundborg til Ny Kro ved Holbæk.

20. april - levering af ny bil: vogn 10

Vi har udvidet vognparken med en bil mere. Det er en fabriksny Volvo FM 12  med I-shift. Den har 4 aksler samt hejselad og 37 tons/meter HMF kran.

Klik her for at se mere

 

20. april - underskrivelse af kontrakt med Odsherred Kommune

Vi har ved en licitation i marts måned vundet en kontrakt, så vi skal fra 1. oktober og de næste 4 år tømme containerne på Fårevejle Genbrugsstation for Odsherred Kommune.

 

14. april - køb af glasåg/vakuum sug

Vi har lige købt et brugt glasåg/vakuum sug, så vi kan montere glas for de kunder der måtte ønske det.

Klik her for at se mere

 

9.marts - køb af baklaster

Vi har anskaffet os en lille gummiged en såkaldt "baklastar" der kan bruges til at læsse diverse materialer med enten her på pladsen eller ude hos kunder. Det er en Volvo BM LM 640 fra 1969 - en 6 tons maskine med træk på alle fire hjul. Den er 2,3 meter bred og 2,5 meter høj (EXCL skorsten), så den kan nemt flyttes på en containerbil.

Klik her for at se mere

 

30. januar - levering af "ny" bil: vogn 9

For at kunne følge med på især kran og grab opgaverne har vi anskaffet os en "ny" gammel bil. Det er en 3-akslet Volvo FL 7 fra 1988 med tippelad og en 14 tons/meter kran med grab.

Klik her for at se mere

 

Nyhedsarkiv  2006  2005  2004  2003